Gasveilig.nl gasinstallatie inspectie, een voordelige variant van het HISWA Certificaat Gastechniek.
(geen iso 10239)

Oudere jachten komen vaak niet in aanmerking voor het HISWA Cerificaat Gastechniek, echter dat wil niet zeggen dat de gasinstallaties van deze schepen onveilig zijn. Voor deze jachten (en voor eigenaren die geen HiISWA certificaat willen) heeft Gasveilig een eigen gasinspectierapport ontwikkeld.

Net als bij een gaskeuring met als doel het HISWA Certificaat Gastechniek, wordt de de hele gasinstallatie van uw boot gedetailleerd geinspecteerd, echter i.p.v. het HISWA Certificaat Gastechniek ontvagt u een eenvoudiger inspectieraport. De Gasveilig.nl gasinstallatie inspectie is bijzonder geschikt voor oudere schepen!

Bent u ook nieuwsgierig hoe het gesteld is met de gasinstallatie bij u aan boord? 

Met een Gasveilig.nl gasinstallatie inspectie weet u precies hoe het gesteld is met de veiligheid van de gasinstallatie bij u aan boord. De ervaren en Hiswa gecertificeerde gaskeurmeester zet tijdens de gasacceptatie inspectie de huidige status van uw gasinstallatie gedetailleerd in kaart en rapporteert zijn bevindingen. Eventuele gebreken en/of lekkages worden gerapporteerd en met u doorgenomen hoe deze het beste opgelost kunnen worden.

Desgewenst, kan GasVeilig.nl als ervaren Hiswa gecertificeerd gaskeuringsbedrijf de gebreken die tijdens de Gasveilig.nl gasinstallatie inspectie zijn geconstateerd voor u verhelpen.

 

Collectieve gaskeuringen aan boord in jachthavens en bij watersportverenigingen

Het GasVeilig.nl Certificaat is vanwege de lage prijs ook uitermate geschikt om collectief de gasveiligheid van de ligplaatshouders of die van uw vereniging of Jachthaven in kaart te brengen.

Afhankelijk van de locatie en het aantal te keuren jachten kunt u voor een voor een voordelig tarief over een Gasveilig.nl certificaat beschikken.

Heeft u interesse om  op meerdere boten op dezelfde locatie een gasacceptatie inspectie door GasVeilig.nl laten verzorgen? Vraag naar onze aantrekkelijke voorwaarden.

GasVeilig.nl is een Hiswa  en C.V.O. gecertificeerd gaskeurings, aanleg en onderhoudsbedrijf.

Gasveilig.nl verzorgt in opdracht van booteigenaren, jachtmakelaars, kopers, verkopers en expertisebureaus gaskeuringen. Ook voor advies, onderhoud gasinstallaties, gasacceptatie inspecties, het aanleggen of laten renoveren van uw gasinstallatie bent u bij GasVeilig.nl aan het juiste adres. GasVeilig.nl houdt uw boot gasveilig.

Stuur voor meer informatie over een gasacceptatie inspectie aan boord een e-mail of bel Gasveilig.nl 0623456495.

Zoeken

Online Verkoop

 x 

Winkelwagen is leeg
Go to top